Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Δεν τα κατάφεραν τα Junior.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ JUNIOR ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΙΝΚΑ 1-4

Δεν τα κατάφεραν τα junior U2006 του Μινώταυρου σήμερα στο γήπεδο της Μοναχ. Ελιάς και γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Ινκα με σκορ 1-4.
Με μεγαλύτερα τέρματα αλλά και σε μεγαλύτερο διαστάσεων γήπεδο από αυτό που αγωνίζονταν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος διεξήχθησαν οι ημιτελικοί σήμερα το μεσημέρι αλλά αυτό από μόνο του δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα σήμερα. Τα παιδιά του Θάνου Αγγέλη βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό πραγματοποιώντας μακράν την χειρότερη τους εμφάνιση φέτος στο πρωτάθλημα και αν και προηγήθηκαν 1-0 με γκολ από τον Σταύρο Κανιαμό, δέχτηκαν πριν το τέλος του Ά ημιχρόνου την ισοφάριση μετά από παιδαριώδες λάθος της άμυνας.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα συνεχόμενα αμυντικά λάθη έδωσαν νωρίς προβάδισμα στο Ίνκα με 2 τέρματα γεγονός που έριξε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών μας.

Μινώταυρος: (Θάνος Αγγέλης): Μαρουλάκης, Εξαρχος, Δάμο, Κοτζαμιχάλης, Κανιαμός, Στόϊτσος, Σταυρίδης, Φουντουλάκης,  Κοκολογιαννάκης, Γιαούπι, Βασιλάκης, Ζαχαριουδάκης, Τσαούσι.
Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει η ΕΠΣ Χανίων τον ηττημένο του Α' ημιτελικού ομάδα του Ακρωτηρίου για τις θέσεις 3-4. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ