Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Στον τελικό οι Προπαίδες του Μινώταυρου.

Α' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΝΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. 4-0
Ένα ακόμα πρωτάθλημα (το 3ο τους σε τέσσερα χρόνια!) θα διεκδικήσουν τα παιδιά του Δημήτρη Κατσαβριά.
Η ομάδα μας χωρίς να ικανοποιήσει, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί σήμερα το μεσημέρι στην Σούδα επικρατώντας στον Ά ημιτελικό της ομάδας του Νέου Ηρακλή Νεροκούρου με σκορ 4-0.
Δυνατά μπήκε ο Μινώταυρος στον αγωνιστικό χώρο και αφού σπατάλησε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 5΄με τον Μαναρώλη κατάφερε να προηγηθεί στην επόμενη φάση στο 7' με τον Γιάννη Στόϊτσο 1-0.
Αέρα δύο τερμάτων για την ομάδα μας 2-0 στο 25' με τον Δημήτρη Μαναρώλη 2-0 (σκορ ημιχρόνου)
Παρά τις φωνές του Κατσαβριά μουδιασμένα μπήκαν τα παιδιά στο 2ο ημίχρονο κατάφεραν όμως να πετύχουν και 3ο γκολ στο 45' (15' 2ου ημιχρόνου) με σουτ του Άγγελου Μωραϊτάκη κλειδώνοντας την νίκη και την πρόκριση στον τελικό.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χαράλαμπος Κογιαννάκης στο 53΄ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Αντίπαλος στον τελικό για την ομάδα μας θα είναι η ομάδα του Νέου Κισσαμικού που επιβλήθηκε της ομάδας του Πανακρωτηριακού με σκορ 0-2.

Γκολ: 7' Στόϊτσος, 25΄Μαναρώλης,45' Μωραϊτάκης,53' Κογιαννάκης
Δοκάρια: 19' Μαναρώλης, 53 Κογιαννάκης
Χαμένο πέναλτι 12' Μαναρώλης
Αρχηγός Κογιαννάκης Χαράλαμπος

Μινώταυρος: (Δημήτρη Κατσαβριάς):  Κλωθάκης (50' Μανούσος), Sulke, Τσάλα, Βροντάκης (41' Κασιμάτης), Κογιαννάκης, Μωραϊτάκης, Στόϊτσος (45' Σερβάκης), Νικολάου, Μαναρώλης (39' Αγγελάκης).
Δεν αγωνίστηκε ο Κυμινουλάκης λόγο τραυματισμού ενώ εκτός αποστολής λόγο τραυματισμών έμειναν οι Πρέτσια, Αποστολάκης, Βορφι



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ