Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Στον τελικό οι Παίδες του Μινώταυρου!

Α ΕΠΣX Κύπελλο παίδων Α' όμιλος  7η αγωνιστική
Σάββατο  09/11/2019 
Γήπεδο Μοναχή Ελιά
Παοκ-Μινώταυρος Μουρνιών 0-3
Ολοκλήρωσαν την μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Παίδων (Κ14)  τα παιδιά του Βαγγέλη Μπισέλα επικρατώντας με σκορ 0-3 του Παοκ στην Μοναχή Ελιά για την 7η και τελευταία αγωνιστική του 1ου Ομίλου. 
Το τμήμα Παίδων του Μινώταυρου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να πάρει το 1ο εισιτήριο για τον τελικό αφού ισοβάθμησε μετά την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την ομάδα του Σύνκα (την έχει κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι), με 6 νίκες και μία ήττα και συνολικά 18 βαθμούς.

Στο παιχνίδι η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 25' με τον Αντώνη Στόιτσο (ο οποίος είχε και δοκάρι στο 5') για το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. 
Στο 2ο ημίχρονο ο Μακρυγιαννάκης με υπέροχη "λόμπα" κρέμασε τον τερματοφύλακα για το 0-2 Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε 10' πριν το τέλος ο εορτάζων χθες Μιχάλης Δοκιμάκης με σουτ από το σημείο του πέναλτι και ύστερα από κόρνερ του Κανιαμού.

Τα γκολ για την ομάδα μας: Στόιτσος Αντώνης 1, Μακρυγιαννάκης Κωνσταντίνος 1, Δοκιμάκης Μιχάλης 1.   

Μινώταυρος (Βαγγέλης Μπισέλας): Κοκολογιανάκης (65' Αθουσάκης Εμμ.), Σταυρίδης, Δοκιμάκης, Βασιλάκης, Ταχιράι, Στόιτσος, Ξυράκης, Κοντραλίου (65' Αθουσάκης Κων.), Πέπα (65' Μανιουδάκης), Μακρυγιαννάκης (55' Γιαννακίδης).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ