Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Βραβεύτηκε η Ακαδημία μας στον ετήσιο χορό της ΕΠΣΧανίων.

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Αλκιών ο ετήσιος χορός της ΕΠΣΧανίων.

Όπως συνηθίζετε στα πλαίσια της εκδήλωσης, έγινε η απονομή του Κυπέλλου πρωταθλήματος στις περυσινές πρωταθλήτριες ομάδες σε κάθε κατηγορία.
Από την ομάδα μας βραβεύτηκε το τμήμα παίδων 2004 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων την περυσινή σεζόν 2017-18.


Το κύπελλο του πρωταθλήματος παρέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας κ Κοτσάκης και την απονομή στους πρωταθλητές έκανε ο Περιφερειακός σύμβουλος κ Κουρουπάκης Τάσος.

 Κατά την διάρκεια της απονομής έπαιζε στην οθόνη βίντεο με στιγμές από την περισυνή προσπάθεια των παιδιών για την κατάκτηση του τίτλου. Το βίντεο είχε επιμεληθεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκδήλωσης Κώστας Νίτσε.
Αυτή ήταν η 3η φορά που το τμήμα 2004 βραβεύεται στον ετήσιο χορό της ΕΠΣ Χανίων (έχουν προηγηθεί η κατάκτηση των πρωταθλημάτων προτζούνιορ και τζούνιορ!
Γονείς, διοίκηση ο προπονητής της πρώτης ομάδας και φυσικά ο "ηθικός αυτουργός" των επιτυχιών των παιδιών και επι 8 χρόνια προπονητής τους, Δημήτρης Κατσαβριάς έδωσαν το παρών στην .."στέψη" των πρωταθλητών.
Εμείς στον Μινώταυρο θα θέλαμε να τους ευχυθούμε να έχουν την υγεία τους και να κυνηγούν με πάθος τα όνειρα τους!
Τα καλύτερα είναι μπροστά τους! Το μέλλον τους ανήκει!! 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ