Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

4o Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών στο Παγκρήτιο.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου το 4ο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ. 

Η μετακίνηση της ακαδημίας προς και από το Παγκρήτιο Στάδιο θα γίνει με πούλμαν.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στα γραφεία της Ακαδημίας.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ο ΟΠΑΠ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την πλήρη ανανέωση της επιτυχούς περσινής διοργάνωσης των Φεστιβάλ με αθλητικό και όχι μόνο περιεχόμενο, για τις 128 συμμετέχουσες ακαδημίες. Κάθε Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή και ριζικά διαφορετική γιορτή, με δώδεκα νέους σταθμούς δράσεων μέσα στο γήπεδο! Μέσω αυτών, παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού. Οι δώδεκα νέοι σταθμοί αποτελούν φέτος ένα ιδιαίτερο συμβολισμό και όλες οι δράσεις ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι, της Ομαδικότητας, του Σεβασμού και της Αφοσίωσης. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ριζικά αναδιαμορφωμένες δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να είναι κατανοητές και άκρως ευχάριστες. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ. Κατά αυτόν τον τρόπο και με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία όλων μας για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις των Φεστιβάλ, κατασκευάστηκε το παρόν εγχειρίδιο, το οποίο είναι σκόπιμο να διαβάσετε προσεκτικά για να λάβετε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα προγράμματος
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ