Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Κ16. "Χτίζει" σερί με εντυπωσιακή ανατροπή η Κ16 του Μινώταυρου!

Πρωτάθλημα Κ16
15η αγωνιστική
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
Γήπεδο Μινωταύρου
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 4-2

Με μία ακόμα νίκη συνέχισε η Κ16 του Μινώταυρου που επικράτησε -και μάλιστα με ανατροπή-της αντίστοιχης του Ακρωτηρίου χθες στις Μουρνιές.
Τα παιδιά του Γιάννη Λιουδάκη ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ δυνατά χάνοντας ευκαιρίες (είχαν και δοκάρι με τον Αναστασόπου στο (6'), αλλά ο Πανακρωτηριακός κατάφερε να σκοράρει στο 15' με αντεπίθεση για το 0-1. Το παιχνίδι "στράβωσε" ακόμα περισσότερο για την ομάδα μας καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Αναστασόπουλος αποχώρησε τραυματίας και στην επόμενη φάση από στημένο, η ομάδα του Ακρωτηρίου διπλασίασε τα γκολ της (0-2).
Άμεση απάντηση από την ομάδα μας στην αμέσως επόμενη φάση και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.
Κόρνερ από τον Πρίφτι και ο Σούλκε με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.
Ένα λάθος της άμυνας του Ακρωτηρίου στο 40' έδωσε την δυνατότητα στο Σένια να βγει σε τετ α τετ και να ισοφαρίσει με σουτ μέσα από την περιοχή σε 2-2. (σκορ ημιχρόνου).
Με το σκορ ισόπαλο και με την ψυχολογία υπέρ τους τα παιδιά του Γιάννη Λιουδάκη κυριάρχησαν στο 2ο ημίχρονο και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κατάφεραν να σκοράρουν ακόμα δύο φορές 55' και 58' με τον Κογιαννάκη για το τελικό 4-2.

Τα γκολ για την ομάδα μας; Κογιαννάκης 2, Σένια 1, Σούλκε 1.

 Μινώταυρος (Γιάννης Λιουδάκης): Ιβανέσκου, Σούλκε, Βόρφι, Λεουνάκης, Κογιαννάκης, Αναστασόπουλος (20' λ.τ. Πρέζια), Κουτεντάκης, Σένια, Πρίφτι (60' Μωραϊτάκης), Μαναρώλης (50' Τσάλα), Στόϊτσος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ