Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

14 ΚΑΙ 15 Απριλίου τα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στα Χανιά.


Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Μινώταυρου στις Μουρνιές θα βρεθούν τον Απρίλιο, ο Διευθυντής ανάπτυξης δικτύου της ΑΕΚ F.C. DEVELOPMENT NETWORK Χαράλαμπος Ζελενίτσας και ο κ. Χρήστος Σίσκος (συντονιστής εκπαίδευσης και οργάνωσης δικτύου)
 H AEK F.C. DEVELOPMENT NETWORK την Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Απριλίου  θα δώσει την δυνατότητα σε παιδιά γεννημένα από το 2000 έως και το 2005 να αναδείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.


Το Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Απριλιου ο κ. Ζελενίτσας και ο κ. Σίσκος θα μεταβούν στο Ρέθυμνο στην ακαδημία του Ατσιπόπουλου όπου θα πραγματοποιηθούν εκ νέου δοκιμαστικά αλλά και άλλες δραστηριότητες. Αναλυτικά το πρόγραμμα της  ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK  στο Ρέθυμνο:


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοινώνει την διεξαγωγή πολύπλευρων δραστηριοτήτων τον Απρίλιο στην Κρήτη. Συγκεκριμένα θα γίνει αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 2000 ως το 2005 αφού όμως συμπληρώσουν τηνεπισυναπτόμενη αίτηση. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί στο email info@aekfcacademy.net.gr (τηλ. επικ. 2106855850). Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρευρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων: 

Χανιά
14 και 15 Απριλίου 2016 Αξιολόγηση παικτών στις εγκαταστάσεις της ομάδας ΑΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γήπεδο Μινώταυρου Μουρνιών)
Πληροφορίες : κ. Αγγελάκης Γεώργιος, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6936604455
email: giorgosaggelakis@hotmail.gr 


Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου
16 Απριλίου 2016 Πρωί : Αξιολόγηση παικτών στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ – ΠΡΙΝΕ (Ρήγα Φεραίου 6, Πανόραμα Ατσιποπούλου, Ρέθυμνο) 
Απόγευμα : Επιμορφωτική Ημερίδα 
17 Απριλίου 2016 :  Αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ τμημάτων της ακαδημίας του Ατσιπόπουλου - Πρινέ και επίλεκτων ποδοσφαιριστών.
Πληροφορίες: κ. Βερνάδος Νίκος, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6978773628 ,                                             email: nbernados@hotmail.com

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ