Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μία εκδήλωση γιορτή για το παιδικό ποδόσφαιρο!!

Μία εκδήλωση γιορτή για το παιδικό ποδόσφαιρο διοργάνωσε η ΟΠΑΠ ΑΕ στα πλαίσια του πρωτοποριακού προγράμματος της για τις πρότυπες ακαδημίες.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο με την συμμετοχή των ακαδημιών από την Κρήτη που συμμετέχουν στο πρόγραμμα "πρότυπες ακαδημίες ΟΠΑΠ".
Πάνω από 800 παιδιά και προπονητές συμμετείχαν ενεργά σε 15 επιλεγμένες δραστηριότητες εντός του σταδίου ενώ παράλληλα οι περίπου 1100 γονείς που βρέθηκαν στις κερκίδες του Παγκρήτιου, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα πρώτων βοηθειών, Διατροφής και ψυχολογίας.
Τέλος οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Κώστα Τσάνα ένα πολύ ενδιαφέρων και επιμορφωτικό σεμινάριο.   

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Νέοι Μινώταυρου οι προπονητές οι γονείς αλλά κυρίως τα μικρά παιδιά που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ ευχαριστούν και συνχαίρουν την ΟΠΑΠ ΑΕ για το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Πρότυπες Ακαδημίες" και για την πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλο το προσωπικό της ΟΠΑΠ ΑΕ που εργάστηκε για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
Τέλος θα θέλαμε σαν διοίκηση να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους προπονητές για την συμμετοχή τους, αλλά κυρίως τους γονείς για την ενεργή συμμετοχή τους που ήταν καταλυτική για την άψογη παρουσία της ακαδημίας μας στο Παγκρήτιο.
Φώτο ΕΔΩ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ