Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτάθλημα Νέων 22η αγωνιστική (28/02/2016)

Σπάθα-Μινώταυρος 0-2
                                      
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση (μετά από 28 ημέρες) αλλά και στις νίκες για το τμήμα νέων του Μινώταυρου που επικράτησε σήμερα το πρωί στο Κολυμβάρι της ομάδας της Σπάθας με σκορ 0-2.
Σχετικά καλή (αν αναλογιστούμε και το μεγάλο διάστημα που έμεινε χωρίς αγώνες) εμφάνιση για την ομάδα μας που μετά το 5' δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και θα μπορούσε να έχει πετύχει γκολ νωρίτερα σε εκτελέσεις φάουλ του Τιχομίροφ (δοκάρι) και του Αγγελάκη. Ο δεύτερος έχασε και 2 ανεπανάληπτα τετ α τετ λίγο πριν βγάλει την ασίστ στο 55' στον Τιχομίροφ για το 0-1 Ο Τιχομίροφ πέτυχε και το δεύτερο γκολ 10΄αργώτερα κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα μας.
Τα γκολ για την ομάδα μας: Τιχομίροφ 55' 65' 
Μινώταυρος (Αγγελάκης Γιώργος): Κουντουρόγιαννης, Γεραιουδάκης (65' Πρασάκης), Μυκωνιάτης, Παπαθεοδώρου, Φυτουράκης, Φουντεδάκης, Δημητριάδης, Αγγελάκης, Δάμο (50' Μαντσέλη), Αγγελίδης (60' Κουτσμανής), Τιχομίροφ.

Ο κεντρικός αμυντικός Παπαθεοδώρου Νίκος είναι ένας ακόμα παίχτης του τμήματος νέων που κλήθηκε από τον ενωσιακό προπονητή Βοζινάκη Νίκο για προπονήσεις με την μεικτή ομάδα Νέων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ