Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Έσωσαν τον βαθμό κόντρα και στην διαιτησία.

Πρωτάθλημα Νέων 3η αγωνιστική

Α.Π.Σούδας-Μινώταυρος 1-1

Παρά την πολύ εχθρική διαιτησία σήμερα στα Νεροκούρου το τμήμα Νέων του Μινώταυρου κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει και να "σώσει" ένα βαθμό στο παιχνίδι με την Α.Π.Σούδας.
Προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους στα πρώτα 50' του αγώνα οι παίχτες του Θάνου Αγγέλη αλλά και με την καθυστερημένη άφιξη τους στο γήπεδο.
Η Σούδα προηγήθηκε στο 2' του 2ου ημιχρόνου 37΄του αγώνα με 1-0
Το γκολ για την ισοφάριση πέτυχε 5' πριν την λήξη του αγώνα ο Κουντουρόγιαννης (μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι) με πλασέ σε τετ α τετ.
 Λίγο νωρίτερα η ομάδα μας είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ αλλά το γκολ ΚΑΚΟΣ δεν μέτρησε.
Με κεφαλιά ο αμυντικός της Σούδας προσπάθησε να γυρίσει στον τερματοφύλακα που επιχειρούσε έξοδο με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα της Σούδας. Ο ανεκδιήγητος διαιτητής ανακάλυψε επιθετικό φάουλ που μόνο ο ίδιος είδε.
Ο Διαιτητής είχε δείξει τις προθέσεις του από την έναρξη της αναμέτρησης όταν και ανακάλυψε πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας στο 5'. Ο Παντερμάκης έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι σε κόρνερ με τον επιθετικό της Σούδας να πέφτει πάνω του με καθυστέρηση κάνοντας του φάουλ. Ο Διαιτητής έδωσε πέναλτι ξεσηκώνοντας παίχτες και κερκίδα. Απόφαση που πήρε πίσω μετά την υπόδειξη ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΗΘΏΝ, δίνοντας τελικά κόρνερ (ήταν επιθετικό φάουλ και κάρτα στον επιθετικό).
Μετά την αλλαγή του αποβλήθηκε για την ομάδα μας ο Δάμο γιατί ενώ καθόταν στον πάγκο έβγαλε της επικαλαμίδες του.
 6 κίτρινες και μία κόκκινη για την ομάδα μας και μόλις 2 τα κερδισμένα φάουλ!!
Μινώταυρος: (Θάνος Αγγέλης) Βασιλάκης, Παπαθεοδώρου, Παντερμάκης, Φυτουράκης (62' Κακογιάννης), Γεραιουδάκης (45' Δημητριάδης), Μυκονιάτης, Μαντσέλη (60' Κουτσμανής), Δάμο (50' Αγγελίδης), Πρετσι (64' Κουντουρόγιαννης) Αγγελάκης, Τιχομίροφ





ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ