Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Στον ΤΕΛΙΚΟ οι παίδες!!!

Παίδες 2ος Ημιτελικός play off 
                                 Μινώταυρος-Ποσειδώνας Τσικ.  2-1
                           
Στον τελικό το τμήμα παίδων του Μινώταυρου!
Τα παιδιά του Θάνου Αγγέλη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από λάθος της άμυνας 0-1 στο 15' κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την νίκη με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του  Μπούζιταρ Τιχομίροφ.
Πολύ άγχος για τα παιδιά που μπήκαν μουδιασμένα αλλά είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή όταν ο ταχύτατος Τζάραλτ πήρε την μπάλα με το κεφάλι από τον αμυντικό ο οποίος τον ανέτρεψε έξω από την περιοχή με κλοτσιά στο κεφάλι και ενώ έβγαινε τετ α τετ. Ο διαιτητής έδωσε το φάουλ αλλά αρνήθηκε να δώσει την κόκκινη κάρτα (δεν έδωσε ούτε κίτρινη).
Ο Ποσειδώνας στην συνέχεια έχοντας πάρει το κέντρο έδειχνε πιο απειλητικός και στο 15' μετά από λάθος της άμυνας κατάφερε να προηγηθεί 0-1. Με την σέντρα ο Τζάραλτ προσπάθησε να ισοφαρίσει με σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκών της εστίας του Ποσειδώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θάνος Αγγέλης με εσωτερικές αλλαγές περνώντας τον πολύ γρήγορο Παπαθεοδώρου αριστερά και φέρνοντας τον Γερεουδάκη πιο κεντρικά  κατάφερε να κλείσει τις "τρύπες" στην άμυνα και να πάρει το κέντρο. Το γκολ ήρθε στο 18' του 2ου ημιχρόνου από τον πολύ δραστήριο Τιχομίροφ 1-1. 
Το 2ο γκολ ήταν θέμα χρόνου με τα παιδιά και από της δύο ομάδες να είναι κουρασμένα τον Μινώταυρο να έχει ισορροπήσει το παιχνίδι και με γρήγορες αντεπιθέσεις έδειχνε πιο επικίνδυνος.
Και 5' πριν το τέλος ένα τσίμπημα της μπάλας από τον Δημητριάδη μπροστά από τον τερματοφύλακα έβγαλε τον Τιχομίροφ μόνο σε κενή εστία ..2-1 ανατροπή.
Στον τελικό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πλατανιά που επιβλήθηκε της ομάδας του Ίνκα στον 1ο ημιτελικό με 4-1.
Μινώταυρος: (Θάνος Αγγέλης) Κουντουρόγιαννης, Γερεουδάκης, Παπαθεοδώρου, Φυτουράκης, Τσουβαλάκης, Μαντσέλη, Κουτσμανής, Κουντής (50' Σχοινοπλοκάκης), Τζάραλτ, Δημητριάδης,  Τιχομίροφ
Θεοδωρίδης Κασιμάτης


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ