Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ημιτελικός junior: Μινώταυρος-Κισσαμικός 5-0 (5-4-2014)

Μινώταυρος-Κισσαμικός 5-0
Άνετη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα -τον Κισσαμικό- για τα "τρομερά μωρά" του Δημήτρη Κατσαβριά.
Το παιχνίδι στα πρώτα 10' ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μετά το 10' ο Μινώταυρος έχοντας σωστή τακτική με ασφυχτικό πρέσινκ έδειχνε πιο δουλεμένη ομάδα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γιώργο Νικολάου 1-0 στο 15'.
Τα τρομερά μωρά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πιέζοντας και στο 20' ο αρχηγός σήμερα Χαράλαμπος Κογιαννάκης έδωσε αέρα 2 τερμάτων στον Μινώταυρο για να τριπλασιάσει τα τέρματα του Μινώταυρου με την λήξη του ημιχρόνου ο Γιώργος Νικολάου. (ημίχρονο 3-0).
Στο δεύτερο ημίχρονο τα μικρά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό σκοράροντας 2 ακόμα φορές με τον Γιάννη Στόϊτσο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Τα γκολ :Νικολάου 2, Στόϊτσος 2, Κογιαννάκης.
MIP:Συγκλονιστικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Μανώλης Βροντάκης
Η ...."αλεπού των 8Χ8" Δημήτρης Κατσαβριάς παρέταξε τον Μινώταυρο με Γιώργο Φραγκόπουλο στο τέρμα, Sulke Armanto, Τσάλα Άγγελο, Βροντάκη Εμμανουήλ, Γιώργο Νικολάου, Γιάννη Στόϊτσο, Χαράλαμπο Κογιαννάκη, Άγγελο Μωραϊτάκη.
Στην 16άδα ήταν ακόμα και αγωνίστηκαν: Κασσιμάτης Ελευθέριος, Φιντικάκης Νικόλαος, Τσιγκουνάκης Γεράσιμος, Κλωθάκης Κων/νος, Αγγελάκης Γεώργιος, Καπαδουκάκης Μίνωας, Μπολανάκης Νικηφόρος, Ποθουλάκης Μάριος.  
Τα γκολ και η νίκη αφιερώνονται από τα παιδιά στον τραυματία και μεγάλο απών των play off  Ευτύχιο Κυμινουλάκη 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ