Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Junior 13η αγωνιστική (1/3/2014)

Ροδωπού-Μινώταυρος 1-3

Παρολίγον...σοκ για τα τρομερά μωρά του Κατσαβριά το Σάββατο το μεσημέρι στους Αγ. Αποστόλους.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με 50' καθυστέρηση (υπήρχε ένσταση και ένταση στον αγώνα πριν από τον δικό μας), και με τον Κατσαβριά να ξεκινάει το παιχνίδι δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής να ξεκινήσουν βασικοί η ομάδα μας προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Μωραϊτάκη χάνοντας πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Όλα καλά μέχρι το ..12' που ο διαιτητής σφύριξε το ημίχρονο!!
Ο διαιτητής είχε και άλλο αγώνα αμέσως μετά στην Αγ. Μαρίνα.
Από αυτό το σημείο και μετά υπήρχε ένταση από τους γονείς τον δύο ομάδων (κυρίως από τα Ροδωπού που ήρθαν από μακριά) που περίμεναν 2 ώρες για να δουν τα παιδιά τους να παίζουν 12'.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ τα μικρά του Κατσαβριά δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα τα Ροδωπού ισοφάρισαν!! αγχώνοντας ακόμα περισσότερο τα μικρά που δεν ήξεραν πόσο θα διαρκέσει το δεύτερο ημίχρονο.
Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε 5΄ πριν το τέλος του 15' ημιχρόνου με γκολ του Κογιαννάκη 1-2 και αφού όμως πρώτα ο Νικηφόρος είχε κάνει την απόκρουση του αγώνα.
Λίγο αργότερα ο Κογιαννάκης έκανε το 1-3 και κάπου εκεί έληξε ένα από τα πιο ...περίεργα παιχνίδια που έχει παίξει η ομάδα του Κατσαβριά.
Τα γκολ Κογιαννάκης 2, Μωραϊτάκης 1.
ΜΙΡ ο Μανώλης Βροντάκης.
Συνολικά στο παιχνίδι παίχτηκαν 27' και εμείς μπορούμε να καταλάβουμε τον διαιτητής και ότι είχε και άλλο αγώνα αμέσως μετά αλλά αν αντί για αυτό το παιχνίδι είχαμε ένα ντέρμπι τι θα γινόταν;
Ζητάμε συγνώμη (αν και δεν ευθυνόμαστε εμείς γι΄αυτό) από τα Ροδωπού (που έκαναν τόσο δρόμο)  και δεν απόλαυσαν τα παιδιά τους όσο θα ήθελαν αλλά και από τους γονείς της δικιά μας ακαδημίας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ