Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Μία μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της ακαδημία μας στο Socca World Cup!!


Μία αξέχαστη εμπειρία έζησαν τα παιδιά της Κ12 του Μινώταυρου, στα πλαίσια των τελικών του Socca World Cup που διεξήχθησαν χθες Κυριακή στο Ρέθυμνο.

Η ακαδημία μας που έχει επιλεγεί για 5η χρονιά στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες της ΟΠΑΠ ΑΕ, συμμετείχε σε τουρνουά των Αθλητικών Ακαδημιών μαζί με άλλες 7 ακαδημίες του προγράμματος από όλη την Κρήτη στις εγκαταστάσεις του Socca World Cup.

Τα παιδιά των ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο που αγωνίζονταν όλη την βδομάδα αστέρια από 40 Εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και η Εθνική Ελλάδας, ενώ γονείς και θεατές που βρέθηκαν στην εγκατάσταση του Socca World Cup, απόλαυσαν εντυπωσιακές ενέργειες και όμορφα γκολ από τα περίπου 120 παιδιά των πρότυπων ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ.


Η ακαδημία μας συμμετείχε στο τουρνουά με 20 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2008 και 2009.
Τα παιδιά του Μινώταυρου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφίζουν μεγάλους άσσους των γηπέδων όπως ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Κώστας Κατσουράνης αλλά και να συνοδέψουν την Εθνική Ελλάδας στον αγωνιστικό χώρο για τον 1ο ημιτελικό του τουρνουά!
Αμέσως μετά τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ενθαρρύνουν τους παίχτες της Ελλάδας στην προσπάθεια που έκαναν για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και λίγο μετά παρακολούθησαν και τον 2ο ημιτελικό μεταξύ Πολωνίας και Μολδαβίας με τα παιδιά της ακαδημίας να το διασκεδάζουν και να επαναλαμβάνοντας τα συνθήματα των Πολωνών φιλάθλων που καθόντουσαν δίπλα του!
Η ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΟΠΑΠ ΑΕ και το πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών τόσο για την πρόσκληση και την δυνατότητα που έδωσαν στα παιδιά μας να λάβουν μέρος σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά και για την επιλογή της Ακαδημίας μας να συνοδεύσει την Εθνική Ελλάδας στον Α ημιτελικό.

Photo  ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ