Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Άριστη παρουσία και πολλές εμπειρίες για την ακαδημία μας στην Ιεράπετρα.


Μοναδικές εμπειρίες για την ακαδημία μας, αλλά και πολύ καλή παρουσία εντός και εκτός γηπέδων από τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου "Πέτρος Βουζουνιεράκης" που διοργάνωσε για 3η χρονιά η ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας.
   Την ακαδημία μας, που συμμετείχε στο τουρνουά με 4 τμήματα (Κ16, Κ11, Κ10 και Κ9) και συνολικά 49 παιδιά και 4 προπονητές, συνόδευσαν εκ μέρους της Διοίκησης του Μινώταυρου ο Γενικός Γραμματέας Μπομπολάκης Βασίλης και ο Αντιπρόεδρος Αγγελάκης Γιώργος.
Την αποστολή στην Ιεράπετρα, συνόδευσαν και δέκα γονείς της ακαδημίας μας, που βοήθησαν στην άριστη εικόνα που είχαν τα παιδιά και στο ξενοδοχείο αλλά και γενικά εκτός των αγωνιστικών χώρων, αποσπώντας ταυτόχρονα τα θετικά σχόλια τόσο των διοργανωτών όσο και των αντίπαλων ομάδων, αφού φρόντιζαν πριν και μετά από κάθε αγώνα της ακαδημίας μας, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας να μαζεύουν τα σκουπίδια διατηρώντας τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων καθαρούς. 
Στο Αγωνιστικό κομμάτι η ακαδημία μας κατέκτησε 2 πρώτες, 1 δεύτερη και 1 πέμπτη θέση.
Αναλυτικά:

Η Κ16 κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά με 2 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα (από την γηπεδούχο και διοργανώτρια Αναγέννηση).
Έπαιξε κατά σειρά με:
Αναγέννηση Ιεράπετρας 0-1
Αθλόπολις Ηρακλείου    5-1
 Πανιώνιο           1-1
Κάντια                2-1 
Συμμετείχαν: (Κατσαβριάς Δημήτρης) Κοκολογιαννάκης (2006), Σούλκε, Τσάλα, Σένια, Κυμινουλάκης, Κασιμάτης, Αγγελάκης, Πρέζια, Κογιαννάκης, Μαναρώλης, Βόρφι, Πρίφτι, Αναστασόπουλος, Μωραϊτάκης, Πέπα Αγ, (2005), Μαξίμ Μιχ. (2005).

Κ11 (2008) 
Κατέλαβαν την 1η θέση στο τουρνουά με συνολικά 4 νίκες.
Αναλυτικά έπαιξαν με:
Ακαδημία Γκέραλτ/Παπαδάκη 5-0
Αρίωνας Ηρακλείου  5-1
Λυγιά 1-0
και στον τελικό επικράτησαν της Αθλόπολις με σκορ 4-3.
Μινώταυρος: (Κατσαβριάς): Κανιαμός, Σοφιάκης, Σακουάλος, Ματαράγκας, Μπουζουνιεράκης, Σέρτζιο, Καυκαλάς, Πέπα Αντρ., Ψεγιαννάκης Γ., Γεωργιακάκης, Κατσουλάκης.

Κ10 (2009)1η θέση και για τα 2009 του Μινώταυρου στην πρώτη τους συμμετοχή σε τουρνουά! Αξίζει να συμιωθεί το γεγονός 'οτι και οι δύο προπονητές των 2009 (Γιουμπάκης και Καράκης) βρέθηκαν στον πάγκο και στα 4  παιχνίδια του τμήματος.
Έπαιξαν με:
Αθλόπολις (2) 10-1
Ρεθυμνιακό 8-5
Αναγέννηση 8-3
Στον τελικό επικράτησαν της Αθλόπολις (1) με σκορ 4-1
Μινώταυρος: (Καράκης Γιουμπάκης): Αλλαμάνι Ορεστ. Αλλαμάνι Αλμπι, Καράκης, Γιοβάν, Αγγελάκης, Τσιβουράκης, Πάπα, Παπατζήμας, Μελλάς Κ., Καρυστινός, Τσιβουράκης.

Κ9 (2010)Την 5η θέση στο τουρνουά κατέλαβε το τμήμα 2010 του Μινώταυρου. Τα παιδιά του Θάνου Βαγγέλη αν και τα μικρότερα στην κατηγορία αποκόμισαν πολλές εμπειρίες καταφέρνοντας μάλιστα αν και ξεκίνησαν με 2 ήττες να προσαρμοστούν στο τουρνουά χαρίζοντας στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, πραγματικά μοναδικές συγκινήσεις!
Αντιμετώπισαν με την σειρά:
Αστέρας Ρεθύμνου 2-8
Αθλόπολις (1)  1-6
Νίκη Συτείας  4-0
Και για την 5η θέση επικράτησαν στα πέναλτι 3-1 (κανονική διάρκεια 2-2) της ομάδας του Ρεθυμνιακού.
Μινώταυρος: (Θάνος Βαγγέλης): Ευθυμάκης, Σοφιάκης, Μπραουδάκης, Σακουάλος, Μπομπολάκης, Χαληβελάκης, Μέλλας Φιλ., Θάνος Μιχ., Θάνος Ηλίας, Γκούβερης, Πατεράκης.
Το ΔΣ του Μινώταυρου Μουρνιών ευχαριστεί τους γονείς-συνοδούς για την άψογη συνεργασία με την Διοίκηση και τους προπονητές της ακαδημίας και την τεράστια βοήθεια που προσέφεραν καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά μπράβο στους προπονητές: Κατσαβριά Δημήτριο, Γιουμπάκη Ιωάννη, Καράκη Γεώργιο και Θάνο Ευάγγελο για την αγωνιστική εικόνα των τμημάτων τους.
Τέλος ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας ΜΙΝΏΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΏΝ που έλαβαν μέρος στο 3ο τουρνουά "Πέτρος Βουζουνιεράκης" για την ΆΨΟΓΗ παρουσία τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Καλό Πάσχα!

fotos εδώ



                                              





ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ