Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Με εκτός έρδας νίκη ξεκίνησε η Κ16 του Μινώταυρου.

Πρωτάθλημα Κ16
Κρητικός Αστέρας-Μινώταυρος 0-2
Γήπεδο Μοναχή Ελιά
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Κ16 του Μινώταυρου επικρατώντας του Κρητικού Αστέρα με σκορ 0-2 στην Μοναχή Ελιά για την 2η αγωνιστική (η πρώτη έχει αναβληθεί) του πρωταθλήματος Κ16 "Λιμαντζάκης Κυριάκος".
Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ αλλά και την ομάδα του Κρητικού να έχει 2 πολύ μεγάλες ευκαιρίες με την μπάλα σε μία από αυτές να σταματά στο δοκάρι του τερματοφύλακα Ιβανέσκου.
Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκαν τα παιδιά του Γιάννη Λιουδάκη στο 2ο ημίχρονο με τον Νίκο Αναστασόπουλο να σκοράρει σε κενή εστία για το 0-1 μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Ρικάρντο Πρίφτη (πέρασε και τον τερματοφύλακα). Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε από τον Άγγελο Μωραϊτάκη 15' πριν το φινάλε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Τρία δοκάρια και πολλά χαμένα τετ α τετ για τα παιδιά του Γιάννη Λιουδάκη σήμερα.

Μινώταυρος (Γιάννης Λιουδάκης) Ιβανέσκου, Αποστολάκης (41' Αγγελάκης), Σένια (50' Κυμινουλάκης), Λεουνάκης, Πρέζια, Στόϊτσος (41' Αναστασόπουλος), Κουτεντάκης, Πρίφτι, Μαναρώλης (65' Κασιμάτης), Κογιαννάκης, Βόρφι (60' Μωραϊτάκης)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ