Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Έβαλαν δύσκολα στο Καστέλι για 40' τα 2005 του Μινώταυρου..

Κύπελλο Παίδων Β' Όμιλος 5η αγωνιστική
Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017
Γήπεδο Καστελίου
Νέος Κισσαμικός-Νέοι Μινωταύρου 5-1

Μεγάλη εμφάνιση από τα 2005 του Μινώταυρου για 40' σήμερα στο Καστέλι.
Τα μικρά της κατηγορίας (τα παιδιά είναι γεννημένα 2005 και 2006) κοίταξαν στα μάτια  για ένα ημίχρονο τα 2004 του Κισαμικού βάζοντας τους πολύ δύσκολα...
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να πρεσάρει ψηλά την άμυνα του Κισαμικού και να καταφέρνει παίζοντας σωστά και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας να φορτώσει με κάρτες την αμυντική γραμμή του Κισαμικού.
Στο 10' ο Ματσαμάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα μας που έχασε ευκαιρίες με τους Μαξιμ, Πέπα και Αμαραντίδη για το 0-2. Ο Κισσαμικός σε κόντρα επίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει 5' πριν την ανάπαυλα σε 1-1. (σκορ ημιχρόνου),
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-2 και τον Κισσαμικό στην κόντρα από το βολέ του τερματοφύλακα εκμεταλλεύτηκε και τον δυνατό αέρα) να κάνει το 2-1 στο 50'.
Ίδιο σκηνικό και στο 3ο γκολ του Κισαμικού, με την ομάδα μας να πιέζει και τον Κισαμικό να σκοράρει στην αντεπίθεση 3' αργότερα. Κάπου εκεί τα μικρά έμειναν από δυνάμεις και ψυχολογία με τον Κισαμικό να πετυχαίνει ακόμα 2 γκολ στα τελευταία λεπτά.
Τελικό σκορ 5-1. Ένα σκορ πολύ βαρύ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα και την προσπάθεια των παιδιών.
Το γκολ για την ομάδα μας: Ματσαμάκης 1
Μινώταυρος (Γιώργος Αγγελάκης): Κοκολογιαννάκης, Μπυράκης (40' Σαριδάκης), Χωραφάκης (60' Χασάν), Ασβεστάς, Κληματσάς, Χαμηλάκης, Ματσαμάκης, Κανιαμός, Μαξιμ, Πέπα, Αμαραντίδης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ