Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δέκα γκολ και ωραίο θέαμα από Επισκοπή Β' και Μινώταυρο

Φιλικός αγώνας
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016
Γήπεδο: Επισκοπής

Επισκοπή Β'-Μινώταυρος 4-6
Ένα ακόμα πολύ δυνατό φιλικό για την ακαδημία μας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο της Επισκοπής με αντίπαλο την Επισκοπή Β' η οποία και αγωνίζεται στο β' τοπικό Ρεθύμνου.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές από δύο τμήματα. Στο πρώτο ημίχρονο με τους Νέους Μινωταύρου (Γ' τοπικό) και στο δεύτερο με το τμήμα των Νέων 2001.
Η Επισκοπή προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στο σκορ στο 8' και στο 10' (πεν)  για να μειώσει αρχικά η ομάδα μας με εντυπωσιακό σουτ του Τάνιο έξω από την περιοχή σε 2-1 στο 27' και να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 33' με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Τσέλε που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι.
Ρεσιτάλ Τσέλε στο δεύτερο ημίχρονο που με 3 ακόμα γκολ έδωσε προβάδισμα 2-3, 2-4 και 3-5 για την ομάδα μας. Το τελικό σκορ 4-6 διαμορφώθηκε με γκολ του Δημητριάδη στο τελευταίο λεπτό.
Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους "μικρούς" με τους Παπαθεοδώρου και Λιονάκη να δένουν απόλυτα στο κέντρο της άμυνας.

Μινώταυρος Α΄ημίχρονο: Βασιλάκης,Ζουριδάκης (32' Λιονάκης), Μαρίνης (36' Λαμψακινός), Κοκολογιαννάκης (32' Τσέλεβιτς), Γεραιουδάκης, Πρασάκης, Λύτης (32' Παπαθεοδώρου), Τάνιο,  Πρέτσι, Μουτσάνης, Μπικουβαράκης.

Μινώταυρος Β΄ημίχρονο:  Λανάι, Τάνιο (50' Αγγελάκης Γ.), Γεραιουδάκης, Παπαθεοδώρου, Λιονάκης, Πατσουμαδάκης, Κοσμαδάκης, Μαντσέλη, Δημητριάδης, Λαμψακινός, Τσέλεβιτς.
Διαιτητής: Βοσκάκης

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Μινώταυρου ευχαριστούν την διοίκηση και τον προπονητή της Επισκοπής Β, Λεωνίδα Κασάπη για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας.
Οι δύο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου αντιμέτωπες την ερχόμενη Κυριακή στις Μουρνιές αυτή την φορά.




ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ