Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Νέα "γκέλα" για το τμήμα Νέων!

  Νέοι 23η αγωνιστική                                     
                                   Ηρακλής Νεροκούρου-Μινώταυρος 3-3

Ισόπαλο με Αγγλικό σκορ (3-3) έληξε το πρωινό παιχνίδι του τμήματος Νέων του Μινώταυρου με αντίπαλο τον Ηρακλή Νερ.
Τα παιδιά του Θάνου Αγγέλη αν και προηγήθηκαν 0-1 νωρίς στο σκορ κατάφεραν με (τα γνωστά παιδαριώδη) λάθη στην άμυνα να δεχτούν 2 γκολ σε διάστημα 3 λεπτών και να βρεθούν πίσω στο σκορ με 2-1. Στην συνέχεια ανέβασαν απόδοση πιέζοντας ψηλά και χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τον Αγγελάκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και λίγο νωρίτερα τον Μπούζι να μην καταφέρνει να περάσει τον τερματοφύλακα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Κάτι που κατάφερε λίγο αργότερα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Μονότερμα το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει κλείσει τον Ηρακλή στα καρέ του και να σφυροκοπά με Αγγελάκη, Αγγελίδη Μπούζι και Δάμο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να πραγματοποιεί απίστευτες αποκρούσει.
Στην μοναδική λάθος υπόδειξη από τον πολύ καλό διαιτητή ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου (3-2). Ενώ στην επόμενη φάση η επόπτης έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ το τετ α τετ του Αγγελάκη.
Η ισοφάριση για την ομάδα μας 3' πριν το τέλος με τον Ivanescu (3-3).
Πολλά προβλήματα η ομάδα μας στην άμυνα στο πρώτο 15'.
Δεν αγωνίστηκε (προστατεύτηκε) ο Μυκωνιάτης που συμμετέχει στην αποστολή της Μεικτής Κρήτης στην Αθήνα.
Τα γκολ για την ομάδα μας: Τιχομίροφ 2, Ivanescu 1.
Μινώταυρος: (Θάνος Αγγέλης):  Κουντουρόγιαννης, Ivanescu, Δημητριάδης, Παπαθεοδώρου, Φυτουράκης, Πρασάκης, Μαντσέλη (50' Κουτσμανής), Αγγελίδης (55' Γεραιουδάκης), Δάμο, Αγγελάκης, Τιχομίροφ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ