Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Στην δεύτερη θέση οι προπαίδες.

Προπαίδες U2003
                                     Τελικός προπαίδων 2014-2015
                                    Καλτσέτο-Νέοι Μινώταυρου 4-0
                             
Δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη στον τελικό τα παιδιά του Γιώργου Παπαβασιλείου και ηττήθηκαν από την ομάδα του Καλτσέτο με 4-0.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και έβαλε δύσκολα στους αντίπαλους για περίπου 25' με ασφυχτικό πρέσιν σε όλους τους χώρους του γηπέδου κλέβοντας την μπάλα και βγαίνοντας επικίνδυνα στην αντεπίθεση. 
Στο 25΄στην μοναδική ολιγωρία της άμυνας στο πρώτο ημίχρονο το καλτσέτο κατάφερε να προηγηθεί 1-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα πέρασε από τερματοφύλακα και 4 αμυντικούς χωρίς να καταφέρει κανείς να την απομακρύνει.
Αυτό το γκολ "έριξε" ψυχολογικά τα παιδιά που μέχρι και το γκολ έδειχναν να πιστεύουν στην νίκη.
Στο 2ο ημίχρονο το καλτσέτο πέτυχε γκολ στο 10' κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά κλειδώνοντας το παιχνίδι. Ακολούθησαν αλλαγές από τους δύο προπονητές για να μπορέσουν να παίξουν όλα τα παιδιά στον τελικό. Το καλτσέτο πέτυχε ακόμα 2 γκολ στα τελευταία λεπτά δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην νίκη του.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους όλη την χρονιά αλλά και στον σημερινό αγώνα. 
Μινώταυρος (Γιώργος Παπαβασιλείου): Ivanescu (47' Χοχλάκης), Αγγελάκης (45΄ Μαράκης), Τσάλα, Λεουνάκης (48΄ Jiovan), Καπριδάκης, Αναστασόπουλος Νικ. (47΄ Νικηφοράκης), Αναστασόπουλος Γ. (50' Ποθουλάκης), Κουνδουράκης (50' Καντανολέων), Senia Ergi (52' Vorfi Marjiot).

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ