Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στον τελικό οι προπαίδες!

Ημιτελικός αγώνας προπαίδων (28/3/2015)
                           
                                      Νέοι Μινώταυρου-ΑΔΝ.Κυδωνίας 2-0
  
Δεν έπιασαν σε καμία περίπτωση την απόδοση που μας έχουν συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια τα παιδιά του Παπαβασιλείου (ήταν υπερβολικά αγχωμένα),  αλλά κατάφεραν με δύο προσωπικές ενέργειες του Γιώργου Καπριδάκη να πάρουν τελικά την νίκη και την πρόκριση στον τελικό των προπαίδων.
Η ομάδα της Κυδωνίας μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο κλείνοντας την ομάδα μας στα καρέ της και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί σε αντίθεση με την ομάδα μας που μπήκε πολύ αγχωμένα κάνοντας σίγουρα το χειρότερο της ημίχρονο σε όλο το πρωτάθλημα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για την ομάδα της Κυδωνίας αλλά η ομάδα μας ευτύχισε να προηγηθεί με πανέξυπνη κεφαλιά ψαράκι του Γιώργου Καπριδάκη 1-0 στο 7' του 2ου ημιχρόνου.
Μετά το γκολ τα παιδιά του Παπαβασιλείου έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και έβγαιναν πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το 2ο γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι.
Και το γκολ ήρθε 5' πριν το τέλος με τον Καπριδάκη να βγάζει τετ α τετ τον Senia Ergi  ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Στον τελικό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του calcetto που κέρδισε στον 1ο ημιτελικό την Εθκ 2-1

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ