Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Προπαίδες 4η αγωνιστική (28-12-2013)

Α.Ν.Κυδωνίας-Μινώταυρος 4-3



Άδικη ήττα για την ομάδα του Γιώργου Παπαβασιλείου σήμερα το πρωί στην Σούδα!!!
Μεγάλη εμφάνιση για τα μικρά ( η ομάδα μας έπαιξε με παιδιά του δημοτικού...) παρά τις πολλές και μεγάλες  ελλείψεις λόγο εορτών (Λεουνάκης, Σκαρμάγκας).
Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 10' με τον Νικηφοράκη να περνάει τον τερματοφύλακα και να σουτάρει σε κενή εστία άουτ.
Στην συνέχεια ο αντίπαλος προηγήθηκε 2-0 για να μειώσει ο Λαμψακιανός σε 2-1 (σκορ ημιχρόνου).
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παπαβασιλείου έφτασε στην ισοφάριση  2-2 χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να προηγηθεί 20' πριν το τέλος του αγώνα. Αντί γι' αυτό η Α.Ν.Κυδωνίας προηγήθηκε 4-2 για να μειώσει ο Μινώταυρος σε 4-3 χάνοντας στο τέλος απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Καπριδάκη να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι και να σώζει ο αμυντικός πάνω στην γραμμή με ...εναέριο τακουνάκι!!! πετώντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!!!
Τα γκολ για τον Μινώταυρο Λαμψακιανός 2, Πατρικάκης.
Σε τρία σημεία πρέπει να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι.
Το ένα είναι η μεγάλη βελτίωση που υπάρχει στην ομάδα (πριν από 2 μήνες είχαν χάσει από την ίδια ομάδα σε φιλικό με 6-0) και το σωστό διάβασμα του παιχνιδιού από τον προπονητή.
Το δεύτερο είναι τα νέα "μεγάλα ταλέντα" που ήρθαν στις Μουρνιές και αποκτούν (αν και παίζουν μπάλα μόλις 2 μήνες)  ηγετικό ρόλο στην ομάδα.
Το τρίτο που θα θέλαμε να σταθούμε είναι ότι η ομάδα μας συνεχίζοντας την σοβαρή δουλειά που γίνετε στην ακαδημία μας αγωνίζεται σε κάθε αγώνα με παιδιά που επιτρέπονται από τα όρια ηλικίας α να κατηγορία και όχι μεγαλύτερα....αυτό μπορούν να το πουν και οι αντίπαλοι; 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ