Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Υποδοχή Μινώταυρος-Αστέρας Χαλέπας 5-1


Η διοίκηση του Μινώταυρου ευχαριστεί την ακαδημία του Αστέρα Χαλέπας για την πρόσκληση και παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει αλλά και να δώσει συγχαρητήρια στον προπονητή του Αστέρα Χαλέπας κ. Αντώνη Βαρουξάκη για την καλή δουλεία που κάνει στην ακαδημία.

Συγχαρητήρια και στους μικρούς "μπόμπιρες" που αψήφισαν το κρύο και την βροχή και βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο fair play για να μαγεψουν χαζό..μαμάδες και μπαμπάδες με τα μαγικά τους!!
Και για να ευλογήσουμε και τα... γένια μας ΝΕΑ ΝΙΚΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ "BARCA".
 Αήττητη συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο πρωτάθλημα η ομάδα του Δημήτρη Δοντσίδη κάνοντας το 5 στα 5 στα μέχρι τώρα φιλικά. 
Παρά τις πολλές ελλείψεις (μόνο 10 παιδιά από τα 18 ήρθαν στο γήπεδο) τα παιδιά του Δοντσίδη έδειξαν να έχουν εμποτιστεί από το πνεύμα νικητή του προπονητή τους και επικράτησαν εύκολα με 5-1 (ημίχρονο 2-0) του Αστέρα Χαλέπας, έχοντας στην άμυνα τους απροσπέλαστους Armanto και Στέλιο, ένα καταπληκτικό αμυντικό χαφ τον Κωνσταντίνο!! και τους Μαραντώνη!! και Νικόλα!! στην επίθεση αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που μέσα στην βροχή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη.
Για την ιστορία (και επειδή είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου) τα γκολ πέτυχαν: Φουντουλάκης Νίκος 2, Στόϊτσος Αντώνης, Μυλωνάκης Στέλιος, Κοτσαμιχάλης Κωνσταντίνος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ