Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία στο Παγκρήτιο Στάδιο!


Στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ο ΟΠΑΠ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την πλήρη ανανέωση της επιτυχούς περσινής διοργάνωσης των 10 Φεστιβάλ με αθλητικό και όχι μόνο περιεχόμενο, για τις 125 συμμετέχουσες ακαδημίες.



 Κάθε Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.

 Oι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθε, της Ομαδικότητας, της Σεβασμός και της Αφοσίωσης. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.


 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το περιεχόμενο των Φεστιβάλ είναι διαδραστικό, αφορά παιδιά, γονείς και προπονητές και περιλαμβάνει:
  Αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των παιδιών
  Βιωματικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά
 Εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά
  Επιστημονικές ομιλίες και δράσεις για τους γονείς
  και πολλά άλλα…
 Η διάρκεια κάθε φεστιβάλ θα είναι περίπου 6 ώρες και όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρόνο, ενώ ορισμένες από αυτές θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.


  Δικαίωμα συμμετοχής στα Φεστιβάλ έχουν παιδιά γεννημένα από την 01/01/2005 και έπειτα, τα οποία αγωνίζονται στις ακαδημίες του Προγράμματος και οι κηδεμόνες τους έχουν υπογράψει την αντίστοιχη φόρμα γονικής συναίνεσης για την αποδοχή της συμμετοχής των παιδιών αυτών στο Πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, επίσης, οι προπονητές και τα στελέχη των ακαδημιών αυτών, καθώς και οι συνοδοί των παιδιών.


Η μετακίνηση της ακαδημίας προς και από το Παγκρήτιο Στάδιο θα γίνει με πούλμαν.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ακαδημίας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ