Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο Διαιτησίας στις Μουρνιές.

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Μαρτίου το σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσε το εκπαιδευτικό τμήμα της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων ο Α.Ο. Μινώταυρος Μουρνιών και Α.Ο. Νέοι Μινωταύρου για την εκμάθηση των κανόνων διαιτησίας στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Α' ομάδας και των ακαδημιών.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Μουρνιών και το παρακολούθησαν πάνω από 105 αθλητές και προπονητές και παράγοντες καθώς και 40 γονείς της ακαδημίας μας.
Το σεμινάριο διήρκεσε 90΄και ομιλητές ήταν οι εκπαιδευτές διαιτησίας κ. Αποστόλης Κουρκούνας . Γιώργος Τζαγκαράκης και Βασσάλος Κωνσταντίνος
Παρόντες στο σεμινάριο από την ΕΠΣ Χανίων ήταν ο Γ, Γραμματέας κ. Νίκος Κασιμάτης και ο B' Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης  Κοτζαμιχάλης
Τα Δ.Σ. του Μινώταυρου Μουρνιών και Νέοι Μινώταυρου ευχαριστούν την επιτροπή Διαιτησίας και την ΕΠΣ Χανίων για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου καθώς και τον Πάτερ Ιωάννη για την παραχώρηση της αίθουσας του πολιτιστικού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που διοργανώνετε σεμινάριο διαιτησίας στις Μουρνιές... 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ